Wij zijn gevestigd in het MCL Zorgplein in Harlingen

Je bent van harte welkom in in onze praktijk in het MCL Harlingen. Wij nemen vrouwen met een zorgvraag en zwangere vrouwen aan, uit Harlingen en omstreken en de Waadhoeke en Súdwest- Fryslân.

Heb je een kinderwens of al een positieve zwangerschapstest, heb je vragen over zwangerschap en geboorte of heb je misschien een medische indicatie en ben je onder zorg bij de gynaecoloog en komen wij na de bevalling bij je thuis voor de kraambedcontroles, wil extra worden geïnformeerd of extra zorg aan huis, ga je verhuizen of wil je graag overstappen naar onze praktijk, dan kun je je direct aanmelden. Wij maken dezelfde week nog een afspraak met je. Een verwijzing van je huisarts is niet nodig.

Om je digitaal aan te melden vragen wij je eerst wat basisgegevens in te vullen in onze beschermde omgeving. Wij zullen binnen 24 uur telefonisch contact met je opnemen.

Voor al je vragen en zwangerschapscontroles verwelkomen wij jullie graag in onze praktijk. Je mag ons ook altijd bellen om je aan te melden op 06-44385690! Wij zijn 24/7 bereikbaar.

Adres

MCL Zorgplein
Achlumerdijk 2
2e etage / Route 28
8862 AJ Harlingen

Telefoon en E-mail

T. 0517 – 433716
M. 06 – 443 856 90
(24/7, ook bij spoed)

E. info@verloskundeharlingen.nl

Socialmedia

Ben je opzoek naar professionele zorg op een persoonlijke manier? Verloskunde Praktijk Harlingen biedt je zorg op maat!

Verloskunde Praktijk Harlingen biedt je zorg op maat!