Heb je een klacht over je verloskundige?

Een vertrouwde en goede relatie met je verloskundige is erg belangrijk. Ons uitgangspunt is dan ook jou zo goed mogelijk te begeleiden. Toch kan het voorkomen dat je een klacht hebt. Wij horen deze eventuele klachten graag zodat wij gezamenlijk een oplossing kunnen zoeken en onze dienstverlening te verbeteren.

 

Heb je een klacht over je verloskundige?

Het is belangrijk dat je je goed voelt bij je verloskundige. Want zwanger zijn is al spannend genoeg. Daarom doen we er alles aan om jou en je kindje goed te begeleiden. Het is prettig als het contact met de verloskundige en andere professionals in onze praktijk deskundig en aangenaam verloopt. Toch kan het voorkomen dat je een klacht hebt.

1. Bespreek je klacht met je verloskundige

Zit je met vragen? Of twijfels? Ben je ergens ontevreden over? Vertel het ons. We nemen graag de tijd om rustig met je te praten.

2. Schakel onze klachtenfunctionaris in

Lukt het niet om er samen met ons uit te komen? Of wil je hulp bij het indienen van een klacht? Neem dan contact op met de klachtenfunctionaris van het CBKZ (Centraal Bureau Klachtenmanagement in de Zorg). Zij (of hij) is onpartijdig, werkt onafhankelijk en helpt je graag verder met ondersteuning en advies. Ook bemiddelt de klachtenfunctionaris bij het vinden van een oplossing. Alles wat je de klachtenfunctionaris vertelt, is vertrouwelijk. De externe klachtenfunctionaris van het CBKZ is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met vrijdag (van 09.00 tot 12.00 uur en van 13.00 tot 16.30 uur) via 088 – 0245123. Je kunt ook een mail sturen naar klachtverloskunde@cbkz.nl.

Meer informatie

Kijk voor meer informatie op www.klachtverloskunde.nl.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Adres

MCL Zorgplein
Achlumerdijk 2
2e etage / Route 28
8862 AJ Harlingen

Telefoon en e-mail

T. 0517 – 433716
M. 06 – 443 856 90
(24/7, ook bij spoed)

E. info@verloskundeharlingen.nl

Spoednummer

Telefoon: 0517 433 716

Socialmedia

facebook.com/verloskundeharlingen

Ben je opzoek naar professionele zorg op een persoonlijke manier? Verloskunde Praktijk Harlingen biedt je zorg op maat!

Verloskunde Praktijk Harlingen biedt je zorg op maat!