Kraamcontroles

De eerste weken na de bevalling, tijdens het kraambed, is er veel contact tussen de verloskundigen en jullie als jonge ouders. Als verloskundigen zijn wij de eerste weken verantwoordelijk voor jou en voor de baby. In de kraamweek zullen wij dan ook een aantal keren langs komen om te kijken hoe het met je gaat. Wij zullen de bevalling uitgebreid bespreken, geven je informatie en zullen de medisch controles doen bij jou en je baby.

Ook voor vrouwen die in het ziekenhuis onder controle waren of vrouwen die uiteindelijk in het ziekenhuis zijn bevallen, geldt dat wij het kraambed zullen begeleiden.

Alle vrouwen die in de zwangerschap medisch begeleid worden door de gynaecoloog, kunnen in de zwangerschap contact met ons opnemen. Wij zullen afspraken met je maken zodat wij ons zorg kunnen afstemmen naar jouw wensen.

De eerste weken na de bevalling kan een roller-coaster zijn aan emoties. Onderbroken nachten en het verwerken van de bevalling, het lichamelijk herstel of juist de ongemakken, veranderende hormonen. Maar ook de onvoorwaardelijke liefde die je opeens voor je baby voelt. Voor in de kraamweek geldt: neem de tijd en slaap wanneer jij dit kan. Rust uit en laat je heerlijk verzorgen.

 

Vragen?

Heb je een vraag? Wij staan je graag te woord.

Tel: 06 – 44 38 56 90

Ben je opzoek naar professionele zorg op een persoonlijke manier? Verloskunde Praktijk Harlingen biedt je zorg op maat!

Verloskunde Praktijk Harlingen biedt je zorg op maat!