Een bijzondere tijd breekt aan

Je bent in verwachting er is een kind op komst. Je hebt vol verwachting naar deze fase in je leven uitgekeken en bent erg gelukkig of ….je bent juist onzeker. Misschien twijfel je wel en blijft het gelukzalige gevoel uit. Je voelt je geweldig of misschien minder goed of anders. Ook voor je partner kan het wennen zijn. De verloskundigen uit Harlingen zullen je de komende zwangerschapsmaanden helpen en begeleiden zodat je met vertrouwen je zwangerschap kunt ervaren en naar de bevalling toe kan groeien.

Zwangerschap met of zonder medische indicatie

In Nederland maken wij een onderscheid tussen zwangerschappen met en zonder medische indicatie. Bij een normaal verloop van je zwangerschap, heb je geen medische indicatie en begeleiden wij je zwangerschap, bevalling en kraambed.

De gynaecoloog
Als er zich een complicatie voordoet, word je doorverwezen naar de gynaecoloog of een andere specialist. In overleg met deze specialist wordt besloten wat het te volgen beleid zal zijn. In veel gevallen zul je, als alles goed blijkt te zijn, weer naar ons terugverwezen worden. Ook al ben je een tijdje bij de gynaecoloog onder controle, we blijven in contact met je.

Moeder en kind centraal

Moeder en kind staan centraal. Daar draait het bij ons om. Vanaf het moment dat je zwanger wilt worden, zwanger bent tot na de kraamtijd: bij ons kun je terecht. Wij wensen jou een zo zorgeloos mogelijke zwangerschap, bevalling, kraamtijd en ouderschap toe en bieden je allerlei mogelijkheden en vertrouwen om daar bij ons volop van te kunnen genieten.

Extra echo

Wil je een extra echo, bel dan ons even dan plannen we je in.

Vragen?

Wij zijn Sylvia en Suzanne, verloskundigen bij Verloskunde Praktijk Harlingen. Als je een vraag hebt of je wilt aanmelden dan kun je ons bereiken op:

Tel: 06 – 44 38 56 90

Ben je opzoek naar professionele zorg op een persoonlijke manier?
Verloskunde Praktijk Harlingen biedt je zorg op maat!

Verloskunde Praktijk Harlingen biedt je zorg op maat!